MENU
klinika

Zgjedhjet lokale

Shoqërohet në polici ish-efektivi në Korçë

30.06.2019 - 15:27

Duket se procesi zgjedhor në të gjithë vendin po zhvillohet nën tensione dhe incidente të vogla.

Në Korçë një 55-vjeçar ish-efektiv i policisë është arrestuar nga policia.

kolana e librave

Ende nuk dihen arsyet e shoqërimit të ish-efektivit Resul Ravolli.

Dyshimet e para janë që Ravolli mund të ketë penguar procesin zgjedhor.