MENU
klinika

Mbarëvajtja e procesit

“Zgjedhjet lokale do të mbahen!”/ KQZ: Janë marrë të gjitha masat!

28.06.2019 - 15:33

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve përmes një deklarate bën me dije se janë marrë të gjitha masat për mbarëvajtje të zgjedhjeve të së dielës.

KQZ njofton se pavarësisht ngarkesës dhe problemeve të njohura, zgjedhjet lokale do të mbahen.

“Pavarësisht ngarkesës për shkaqe të njohura, ne kemi trajnuar komisionerët tanë e gjithçka do të vijojë normalisht. KZAZ 6 do të pajiset me material zgjedhor.

Ne do të përgatisim çdo komisioner për të ushtruar punën e tij në mënyrë profesionale. Zgjedhjet do të mbahen rregullisht, me sa më pak dëme zgjedhore”, thuhet në njoftimin e KQZ.