MENU
klinika

Reforma në drejtësi

Struktura e SPAK, kandidatët në ‘sitën’ e Vetting-ut

10.07.2019 - 14:02

Vazhdon vettingu për kandidatët që duan të jenë pjesë e SPAK, strukturës së re dhe të rëndësishme të reformës në drejtësi.

Mësohet se kandidatët për SPAK po dalin para vettingut dhe se ky proces pritet që të mbarojë ditën e premte. Janë 23 kandidatë për SPAK, 10 kanë kaluar vettingun.

Sot mbahet dita e tretë e intervistave të personave që kalojnë në vetting. KLP vazhdon intervistat me kandidatët për krijimin e SPAK.

spak-konica.al

Vazhdon pyetja për prokuroren Elizabeta Imeraj. Ka një sërë pyetjesh që lidhen me anën profesionale, me shkollimin, mënyrën si janë hetuar emra të njohur të botës së krimit etj.

Ky proces pritet që të mbarojë të premten.

Me ata që kanë kaluar vettingun, mund të ngrihet SPAK. Prokurorët Arben Kraja dhe Arben Prenci e kanë kaluar deri tashmë zyrtarisht vettingun.

Nga ndarja e Shqipërisë me 4 rajone te ligji për…

Deputetët e PS bashkë me të opozitës rrëzojnë dekretet e Presidentit Meta

Berati, një shekull më parë

Ekspozohen 400 fotografitë unike

Meta: Duartrokas hapjen 100% të listave. Ja çfarë pres!

“Ka politikanë që punojnë kundër interesit kombëtar”

“Vetëm një fajtor për shkeljen e marrëveshjes së 5 qershorit”

Presidenti Meta: Për fatin e tij, po luan me fatin e 4 mln shqiptarëve