MENU
klinika

Çudira në zgjedhje!

Votojnë 5900 persona, fituesja shpallet me 7666 vota

01.07.2019 - 10:37

Në procesin e votimit të një dite më parë dhe tani procesi i numërimit të votave, nuk mungojnë as çuditë e ndodhur.

Një nga çuditë është shënuar në Urën Vajgurore.

KQZ njofton se në këtë zonë deri në orën 19:00 pjesëmarrja në votime ishte 19.18%, gjithsej 5900 votues.

Ndërkohë në tabelën e rezultateve paraprake, pasi u mbyll procesi i numërimit të votave, kandidatja e PS doli fituese me 7666 vota.