MENU
klinika

Pamjet befasuese

Fshati që quhej… Nju Jork!

05.08.2019 - 16:32

      Nju Jorku, sot një nga vendet më të zhvilluara, ku ngrihen kulla nga më të lartat në botë, shumë vite më parë, ka qenë thjesht tokë bujqësore ku ngriheshin disa ferma.

 

 

 

 

Muzeu i koleksionit online të qytetit të Nju Jorkut, zbulon një sërë fotosh që tregojnë sesi dukej qyteti në atë kohë.

Galeria me fotografi përmban ilustrime dhe fotografi të kodrave përreth, që më vonë u rrafshuan për të krijuar atë që është sot: