MENU
klinika

Zbardhen emrat

Gara në Gjykatën e Lartë/ 8 juristë që plotësojnë kushtet

11.09.2019 - 12:55

Tetë janë juristët që kalojnë fazën e parë të verifikimit duke vijuar garën për në Gjykatën e Lartë.

Nga 22 kandidatë që aplikuan, 13 nuk janë kualifikuar, njëri është tërhequr dhe vetëm 8 kanë mundur që të kalojnë këtë fazë për të vijuar garën.

Më poshtë gjeni listën me emrat që kanë kaluar duke vijuar garën dhe atyre që nuk janë kualifikuar, por edhe asaj që është dorëhequr.

Mes emrave të njohur që vijojnë garën janë Theodhori Sollaku, por edhe Sokol Sadushaj, që është drejtori i Shkollës së Magjistraturës.

kolana e librave

  • Emrat e kualifikuar

Jetmira Rragami
Ervin Pupe
Rezarta Melo
Theodhori Sollaku
Kestrin Katro
Sokol Sadushaj
Ilir Panda
Ardita Alsula

  • E dorëhequr

Irena Nino

  • Skualifikohen

Segjio Mazreku
Ndue Pjetra
Ergys Misha
Aldona Sulaj
Lindita Troja
Alma Loci
Hermina Albunesa
Agron Lamaj
Vjosa Bodo
Shaqir Hasanaj
Anton Lleshaj
Altin Binaj
Jordan Daci