MENU
klinika

Intervista do të jetë më efektive

Arsyeja përse nuk duhet të pini kurrë kafe para një interviste pune!

12.12.2019 - 18:28

Ushqimet dhe pijet që përmbajnë kafeinë mund të prishin intervistën tuaj për një punë të rëndësishme.

Po pyesni veten përse?

Së pari, shumë adrenalinë futet në qarkullimin tuaj të gjakut, duke shkaktuar djersitjen e pëllëmbëve dhe dridhjen e duarve tuaja.

12 Things to Not Do Before a Job Interview if You Don’t Want the Position to Slip Away

Dhe së dyti, kafeja është një diuretik dhe një laksativ. Ne e dimë që dashamirësit e kafesë nuk mund të jetojnë pa pijen e tyre të preferuar, por ju inkurajojmë që ta bëni një pushim  përpara një interviste të rëndësishme pune.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Profil/ Rrëfimi i luftës me kancerin

“Botës i duhen më shumë femra të liga dhe…”