MENU
klinika

Përfitimet jo të kënaqshme

Gap anulon planet për linjën e veshjeve Old Navy

28.01.2020 - 10:28

Gap ka hequr dorë nga plani për të ndarë linjën e veshjeve Old Navy në një kompani të listuar veçmas.

Kompania e retail-it ka dalë në përfundimin që “kostot dhe ndërlikimet” për të vazhduar me ndjekjen e kësaj ndarje nuk do të prodhonin përfitimet e pritura.

Për më shumë lajme klikoni në www.konica.al

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Profil/ Larg botoksit dhe flokëve bjond

Një Donatella Versace që bota kurrë nuk njohu!


Nga Russian Today/ "Një korridor tranzit ndërkombëtar"

Rusia dëshiron të hapë detet e saj Arktike

Kushtet e rritjes së huasë masive të Kinës

Financial Times: Si krediton kreditori më i madh sovran në botë

"Nga 1 shtatori rrezikohet bllokimi i aktivitetit të biznesit të vogël'

Fiskalizimi, kontabilistët: Faza III e parealizueshme

Ndryshon drejtshkrimi i tyre

Hidhen në treg monedhat e reja metalike!