MENU
klinika

Si funksionon?

COVID-19, në Vlorë nis trajnimi i mjekëve dhe infermierëve

18.03.2020 - 10:39

Në Vlorë ka nisur trajnimi i personelit mjekësor për të përballuar situatën e koronavirusit. Janë 300 infermierë dhe mjekë, të cilët do të marrin leksion cdo ditë nga ora 8:00 deri në orën 14:00.

Çdo ditë do të trajnohen 30 mjekë dhe infermierë. Ata do të marrin 6 leksione që zgjasin nga 1 orë secili. Pas përfundimit të trajnimit të mjekëve dhe infermierëve të spitalit do të nisë trajnimi i vullnetarëve që janë angazhuar nga Vlora.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN