MENU
klinika

Frikë mos mbarojnë produktet ushqimore?

Dy tragete me 140 kamionë u ankoruan vetëm sot në Durrës

26.03.2020 - 10:10

Lëvizja vetëm në orët e paradites ka sjellë një fluks të shtuar të shqiptarëve në tregje e markete, duke vënë shpesh në diskutim rregullat që duhet të ndjekin për mos përhapjen e koronavirusit.

E gjitha vjen si pasojë e frikës që njerëzit kanë se mos ushqimet mbarojnë. Por një gjë e tillë nuk është e vërtetë.

kolana e librave

Në portin e Durrësit janë ankoruar dy tragete AF Marina dhe FB Bari, përkatësisht me 95 kamiona, 76 shofera si dhe tjetra me 45 kamiona 37 shofera, të cilët transportojnë produkte ushqimore.