MENU
klinika

Po ndihmat ekonomike?

Korçë/ Pensionet shpërndahen në shtëpi

18.03.2020 - 14:05

Rreth 46 mijë pensionistë në Qarkun e Korçës nuk do e kenë të nevojshme të drejtohen pranë Postës për tërheqjen e pensionit, pasi sipas aktit normativ pensioni do t’ju dërgohet në shtëpi.

kolana e librave

Një punë e tillë ka nisur tashmë. Kjo si masë lehtësuese dhe fakti që pensionistët nuk duhet të dalin nga shtëpitë. Ndërkohë sa i përket ndihmave ekonomike ato do të shpërndahen pranë zyrave, por duke respektuar radhën dhe pa u grumbulluar.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Fier/ Të moshuarit harrojnë Covid-19

Shkelet urdhri, pensioni merret në postë