MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 21 Maj 2020

21.05.2020 - 09:10

Euro sot kap vlerën e 124.20 lekëve.

Dollari amerikan, në një ndryshim negativ, këmbehet në tregun valutor me 113.50 lekë.

Paundi britanik ka rënë në vlerën e 138.50 lekëve.

Dollari kanadez, kap sot vlerën e 82 lekëve.

Franga zvicerane këmbehet në tregun valutor me 116.90 lekë.

konica ekonomiakonica ekonomia mobile

Dhe së fundmi jeni japonez, kap vlerën e 1.05  lekëve.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion:

Për shpëtimin e ekonomisë së Shqipërisë!

Projektimi i së ardhmes post-Covid bizneset dhe forcat politike

Nivelet më të larta të likuiditetit në rajon

Kreditë me probleme mund të rriten në tre valë!

Analizë/ Pse Europa është një hap para SHBA?

Kush po e përballon më mirë krizën ekonomike?

Propozimet e Raportit të Bankës Botërore për Shqipërinë

Si do t’i ruajnë kompanitë vendet e punës?

Shansi që po na vjen në derë!

Pandemia/ Punët që mund t’i marrim botës