MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 22 Maj 2020

22.05.2020 - 07:07

Këtë të premte euro ka rënë sërish duke kapur vlerën e 124 lekëve.

Dollari amerikan, është rritur dhe sot këmbehet me 113.70 lekë.

Paundi britanik qëndron stabël në vlerën e 138.50 lekëve.

Dollari kanadez, në një ndryshim negativ, këmbehet në tregun valutor me 81.70 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në tregun valutor me 116.60 lekë.

Dhe së fundmi jeni japonez, kap sërish vlerën e 1.05  lekëve.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion:

Nga Financial Times/ Udhëheqësit e G7 duhet të përmbushin premtimin e tyre

Zinxhirët e furnizimit janë çelësi për një rimëkëmbje globale

Nga 30 qershori në treg kartëmonedha e re

Guvernatori: Erdhi si nevojë e zhvillimit ekonomik të vendit

Nga Bloomberg/ Pandemia nuk ka ndihmuar aspak

Sa ka kushtuar lufta tregtare SHBA – Kinë?

Pandemia ka penguar pagesat dhe investimet e mëdha

Rënie e dukshme e investimeve kineze në BE

Nga Financial Times/ Si reaguan tregjet globale

Rezerva Federale paralajmëron politikë më të ashpër monetare