MENU
klinika

"Vendosët një afat, është koha për..."

‘Zgjedhorja’ në ngërç, ambasadorja Yuri Kim, ultimatum palëve

01.06.2020 - 09:39

Ambasadorja amerikane në vendin tonë Yuri Kim ka reaguar në lidhje me dështimin e negociatave për ndryshimin e sistemit zgjedhor.

Postimi i Ambasadores Yuri Kim në Twitter:

kolana e librave

Të gjitha palët treguan lëvizje dhe janë jashtëzakonisht të afërta. Vendosni një qëllim, caktoni një afat kohor për 31 maj. Është koha për të ndaluar insistimin në pozicione të pa mundur dhe / ose krijimin e kushteve të reja. Është Koha për të mbajtur fjalën tuaj për njerëzit. Është koha për të dorëzuar.