MENU
klinika

"Dashuri me shikim të parë"

Djali që luan me Diellin

22.10.2020 - 16:07

     Një 21-vjeçar nga Rewari, Indi, realizon fotografitë që të lënë pa fjalë.

Me iluzione optike të diellit, Sulabh Lamba krijon imazhe përtej imagjinatës.

Ai ka arritur të kapë disa çaste perëndimi, përmes të cilave, krijon situata të ndryshme.

Djaloshi, ka mijëra ndjekës në Instagram.

 

Arti i tij dhe truket inteligjente me diellin, janë thjesht… magjepsëse!/Konica.al