Mënyra më e mirë për të mbajtur zorrën e trashë të pastër është duke pirë ujë mjaftueshëm dhe një dietë e shëndetshme dhe e ekuilibruar.
Është jashtëzakonisht e rëndësishme të pastroni herë pas here zorrën e trashë, pasi është organi përfundimtar i sistemit të tretjes, që është përgjegjës për hidratimin e duhur të trupit, riciklimin e acideve yndyrore dhe thithjen e vitaminave. Ne sot do ju tregojmë një recete me mollë, që është shumë efektive për pastrimin e zorrës së trashë.
Pini këtë lëng e hani rrush të thatë çdo ditë dhe do të befasoheni nga rezultati, sëmundja do t’iu largohet menjëherë
“Nuk mbledhin njerëz as për të zgjedhur një kryeplak fshati”/ Nxehet keq situata brenda selisë blu, demokrati tallet me rivalët e Lulzim Bashës për kreun e PD-së
Molla është opsioni perfekt për pastrimin e trupit nga toksina dhe lehtësimin e simptomave të pakëndshme si kapsllëku, diarreja dhe pezmatimi.
Përbërësit:
Një mollë
1 lugë gjelle fara chia (10 g)
2 gota ujë (400 ml)
1 lugë gjelle fara liri (10 g)
1 lugë gjelle mjaltë (25 g)
Përgatitja
Futini në ujë farat e lirit dhe chia-t për 6 orë. Lani mollën me kujdes dhe copëtojeni në copa të vogla. Vendosni farat e njomura, mollën dhe mjaltin në një blender. Shtoni ujë në përzierje dhe përziejeni atë. Lëreni pijen të qëndrojë për 3 orë në frigorifer. Pini një gotë në mëngjes, me stomakun bosh, për një javë, dhe do të ndiheni më mirë.