MENU
klinika

Do të keni më shumë hapësirë në sirtar

Me këtë hile nuk do të humbni më asnjë çorape!

18.07.2021 - 08:44

Mënyrat e ndryshme që do të shihni më poshtë, përveç super krijuese, do t’ju ​​kursejnë shumë hapësirë ​​në sirtar me çorapet tuaja. Ose ato do t’i bëjnë çorapet tuaja të përshtaten rehat në sirtarët me ndarëse. Edhe nëse jeni të fiksuar pas organizimit, sekreti qëndron në mbështjelljen e saktë të secilës palë. Hileja ka të bëjë me çorapet tuaja të shkurtra dhe të gjata.

Përveç hapësirës që do të kurseni në sirtar me çorapet tuaja, do të kurseni edhe kohë që humbisni teksa kërkoni. Sekreti është sigurisht mbështjellja e duhur, sepse gjithçka dëshiron mënyrën e vet.

Përhapni çorapet në një sipërfaqe dhe vendosini njëra mbi tjetrën në një mënyrë që i ngjan shkronjës t angleze (të vogël). Pjesa e sipërme e çorapës duhet të mbështetet në sipërfaqe dhe thembrat duhet të shikojnë nga tavani.

-Përfundoni dy pjesët e çorapës që kanë mbetur.

-Bëni të njëjtën gjë me çorapen tjetër dhe kalojeni majën e çorapes në hapje. A jeni gati?

A është kjo mënyra më argëtuese për të palosur çorapet? Sigurisht që po.

Gjithashtu, këtu janë 6 mënyra për të mbështjellë çorapet tuaja të gjata para se t’i vendosni në sirtar:

Jo një, por 6 mënyra të ndryshme për të mbështjellë çorapet tuaja të gjata dhe për të pasur sirtarin më të organizuar ndonjëherë. Ju zgjidhni dhe merrni.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN