MENU
klinika

Si ndahen votat mes të tjerëve

Në Bashkinë e Shkodrës kryeson kandidati i Berishës!

07.03.2022 - 08:58

Në orët e vona të mbrëmjes të së dielës (6 mars) nisi procesi i numërimit për zgjedhjet e pjesshme në 6 bashkitë e vendit. Në Shkodër, sipas Komisionit Qendror të Zgjedhjeve nga rezultatet në kohë reale në avantazh është kandidati i “Shtëpisë së Lirisë”, Bardh Spahia, i ndjekur nga Majlinda Angoni e PS dhe ne vendin e tretë kandidati i PD, Xhemal Bushati.

Deri më tani, janë hapur 148 kuti votimi nga ku rezulton se më së shumti vota ka siguruar kandidati i Shtëpisë së Lirisë, Bardh Spahia 12740 vota, ndjekur nga kandidatja e PS, Majlinda Angoni me 11339 vota dhe kandidati i PD, Xhelal Bushati me 4510 vota.