MENU
klinika

Biden nënshkron ligjin për armët

“Me shpresën e Zotit, do të shpëtojmë shumë jetë!”

25.06.2022 - 19:38

Presidenti amerikan Joe Biden ka nënshkruar këtë të shtunë projektligjin për armët, që përbën dhe reformën më të madhe federale në tri dekadat e fundit, disa ditë pasi Gjykata Supreme ka zgjeruar të drejtat për armët.

“Me vullnetin e Zotit, do të shpëtojë shumë jetë”, tha Biden në Shtëpinë e Bardhë, ndërsa përfundoi nënshkrimin e projektligjit.