MENU
klinika

Tashmë blihet edhe Online

“Gold” si Fjoralba/ Trajtohuni me SIGAL në spitalet më të mira të botës, Karta unike e Shëndetit

23.09.2022 - 15:19

“Kush ka Shëndet, ka Shpresë; Kush ka Shpresë, ka GJITHÇKA”Thomas Carlyle

Të gjithë duam të jetojmë një jetë të shëndetshme dhe nuk na pëlqen të shkojmë në spitale. Por jo pak herë shëndeti nuk është nën kontrollin tonë dhe na duhet të përballemi me shumë sëmundje ose aksidente.

Dhe duke parë sesa kushtojnë trajtimet shëndetësore dhe spitalore, për shumë prej nesh bëhet e vështirë financiarisht ti përballojmë ato.

Prandaj, rruga më e mirë është të jemi të siguruar në çdo moment dhe në këtë mënyrë duke paguar një tarifë të vogël çdo vit mund të marrim shërbime në spitalet dhe klinikat më të mira në Shqipëri, në Europë dhe në Botë.

Nisur nga kjo, SIGAL UNIQA Group Austria, kompania më e madhe e sigurimeve në vend, ofron paketa sigurimi individuale dhe familjare, të cilat ofrojnë mbulimin e ekzaminimeve shëndetësore, trajtimet mjekësore në rast sëmundje apo aksidenti si dhe shpenzimet në rast ndjekje në klinikat dhe spitalet më të mira brenda dhe jashtë Shqipërisë.

Një prej mijëra përfituesve të këtyre shërbimeve është edhe bukuroshja e ekranit, Fjoralba Ponari, e cila ka edhe një mesazh për qytetarët.

“Unë kam Kartën e Shëndetit GOLD nga SIGAL UNIQA dhe jam shumë e qetë për çdo të papritur shëndetësore që mund të më ndodhë!

Çfarë mbulon, do pyesni ju?

Gjithçka nevojitet për shëndetin. Duke nisur nga check up-i, ndërhyrjet kirurgjikale apo transplantet, ekzaminime në klinikat dhe spitalet më të mira në botë.

Karta GOLD mbulon shpenzime shëndetësore deri 500,000 euro.

Me Kartën GOLD ju përfitoni falas edhe shërbimin inovativ “TeleShëndet”, i cili ju mundëson të keni mjekun 24 orë në celularin tuaj, kur të keni ju nevojë!”

Mbulimet e Kartës GOLD nga SIGAL UNIQA?

Check UP
Diagnostikim
Trajtim mjekësor
Kujdes për shikimin
Kujdes për dhëmbët
Rehabilitim me fizioterapi
Trajtim për shëndetin mendor
Trajtim për sëmundjet e rënda (psh. Tumoret Malinje)
Mjekimi me ilaçe
COVID-19
Sigurim në udhëtim
Sigurim jete nga aksidentet
TeleShëndet FALAS
Paketa Jetë Plus FALAS

Mbulimi: Spitale dhe klinika private në të gjithë botën

Mos harroni! Me Kartën GOLD ju përfitoni falas edhe shërbimin inovativ të TeleShëndet, i cili ju mundëson të keni mjekun 24 orë në celularin tuaj, kur të keni ju nevojë!

Nëse më parë kjo Kartë blihej vetëm në pikat SIGAL UNIQA, nga sot ju mund ta bëni tuajën përmes celularit tuaj në pak sekonda.

Hyni në www.sigal.com.al dhe blini Kartën GOLD për vete dhe familjarët tuaj.

Për çdo pyetje apo paqartësi, kontaktoni:
Web: www.sigal.com.al
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 068 606 2829.

SIGAL UNIQA Group Austria, JETOJMË MË MIRË SË BASHKU