MENU
klinika

Mësojini...

Blloko e-mailet e padëshiruara në Gmail me këto truke të thjeshta

29.11.2022 - 14:02

Çdo ditë, unë hap Gmail dhe fshij të gjithë mesazhet e padëshiruara që marr nga ID-të e rastësishme, si dhe buletinet dhe e-mailet promovuese nga markat ku nuk jam abonuar kurrë. Ky mund të jetë një proces i lodhshëm, sepse fluksi i spamit është i pafund. Kutia ime hyrëse shpesh rrëmohet me posta të padëshiruara dhe e-mailet e mia të rëndësishme humbasin në këtë rrëmujë. Nëse merreni edhe me e-mail të padëshiruar në Gmail , këtu janë disa hakime të thjeshta që mund t’ju ndihmojnë të pastroni kutinë tuaj hyrëse dhe ta mbani atë pa mesazhe të padëshiruara.

1. Raportoni masivisht dhe çregjistrohuni nga e-maili i padëshiruar
2. Hyni në Gmail dhe zgjidhni të gjitha e-mailet e padëshiruara nga të cilat dëshironi të çregjistroheni (sigurohuni që të mos zgjidhni ndonjë ID të rëndësishme të e-mailit).
3. Klikoni në ikonën në krye dhe do t’ju shfaqen opsionet për ‘Raporto si të padëshiruar’ ose ‘Raporto si të padëshiruar dhe çregjistrohu’.
4.Kaloni nëpër listën e ID-ve të listuara dhe nëse nuk shfaqet asgjë e rëndësishme këtu, zgjidhni opsionin Raporto si të padëshiruar dhe çregjistrohu.
5.Tani do të ndaloni marrjen e e-maileve nga këto llogari.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN