MENU
klinika

Do të ndërtohen 22 godina

Porti i Jahteve në Durrës/ Nis faza e parë e punimeve

22.09.2023 - 12:32

Ka nisur punën një nga projektet më të rëndësishme të vendit, siç është ndërtimi i Portit të Jahteve në Durrës, ose siç quhet ndryshe “Yatchs Marina”.

Për përfundimin e fazës së parë do të nevojiten rreth 2 vite kohë.

Gjatë kësaj faze do të ndërtohen 22 godina, ndërsa momentalisht ka nisur puna për ndërtimin e d godinave të para.

Ky projekt pritet të sjellë një rritje ekonomike për vendin dhe një zhvillim të turizmit. /abcnews