MENU
klinika

Ja 9 kombinime

Si të kaloni me stil nga dimri në pranverë

24.02.2024 - 08:54

Kapërcimi i stinëve, do të thotë njëherësh edhe kalim nga temperaturat e ftohta të dimrit te dielli i pranverës dhe moti i ngrohtë. Sigurisht, që një gjendje e tillë lë shenjë jo vetëm në dollapin tuaj, por edhe në stilin e përditshëm që duhet të ndryshojë kryekëput për t’u përshtatur me stinën e re në prag.

Ja disa ide të lezetshme, për të gjitha gocat që kanë ende dyshime se çfarë të veshin në këtë tranzicion stinësh!

#1 Pardesy + rrip elegant

Si të kaloni me stil nga dimri në pranverë: Ja 9 kombinime

FOTO: PHIL OH

#2 Pallto leshi dhe aksesorë në ngjyrë të kuqe të errët

Si të kaloni me stil nga dimri në pranverë: Ja 9 kombinime

FOTO: PHIL OH

#3 Pardesy kamoshi + kapele

Si të kaloni me stil nga dimri në pranverë: Ja 9 kombinime

FOTO: PHIL OH

#4 Pallto bezhë dhe këpucë loafers

Si të kaloni me stil nga dimri në pranverë: Ja 9 kombinime

FOTO: PHIL OH

#5 Rrip lëkurr dhe pardesy treçerekshe

Si të kaloni me stil nga dimri në pranverë: Ja 9 kombinime

FOTO: PHIL OH

#6 Kostum gri dhe një pulovër në vend të shallit

Si të kaloni me stil nga dimri në pranverë: Ja 9 kombinime

FOTO: PHIL OH

#7 Veshje me motive kuadratesh dhe një çantë lëkure

Si të kaloni me stil nga dimri në pranverë: Ja 9 kombinime

FOTO: PHIL OH

#8 Shall i gjatë + doreza të zeza

Si të kaloni me stil nga dimri në pranverë: Ja 9 kombinime

FOTO: PHIL OH

#9 Xhaketë lëkure dhe një pulovër e kuqe