MENU
klinika

Një krizë në çift?

Pse u shqetësuan fansat nga postimi i babait të Haileyt?

01.03.2024 - 12:19

Çifti shumë i komentuar në mbarë botën Justin dhe Hailey Bieber u panë teksa hynin në kishë.

Deri këtu asgjë për tu habitur pasi çifti e ka shprehur se janë besimtarë dhe praktikant të fes.

Por ajo që ngriti dyshime ishte se ky veprim i tyre erdhi vetëm disa orë pasi babai i Hailey Stephen Baldwin ngjalli shqetësim për mirëqenien e çiftit.

“Të krishterët, ju lutemi, kur mendoni për Justin dhe Hailey, merrni një moment për të bërë një lutje të vogël që ata të kenë mençuri, mbrojtje dhe t’i afrohen Zotit,”.

Ka shkruar babai i partneres së Justin Biber duke lënë të kuptohet se çifti po kalojnë një periudhë të vështirë dhe kanë nevojë për lutje.