MENU
klinika
Nga Mentor Nazarko

Një zgjidhje për protestën në Astir

Nga Mentor Nazarko

Kosova i shpall luftë tregtare Serbisë. Po nesër ?

Kosova ka ndërmarrë një hap diplomatik, një hap ekonomik të një përmase të jashtëzakonshme, siç...

Nga Igli Tola

PPP-ja, parë ndryshe

Të premten e javës së kaluar, përfaqësuesit e FMN-së në një takim me ne studentët...

Opinion

Në SHBA: Një fitore e demokracisë amerikane

Sami Repishti/  Ridgefield, CT: Me datën 6 nandor, u mbajtën zgjedhjet e zakonshme dy-vjetore për...

Letërsia shqiptare

Panairi 2018, arritje e problematika

Nga Eugent Kllapi/ Sot mbyllet një festë e madhe me kuptim të gjithanshëm për një...

Nga Gazmend Kapllani

“Perëndia na ruajt”…

Ne Shqiperi po perhapet lajmi i intervistes se ish-ministrit te Jashtem grek Nikos Kotzias (pardje...

Nga Mentor Nazarko

Pas Gruevskit, do ketë arrestime apo arratisje në Ballkan?

Arratisja e Gruevskit nga Maqedonia, jo thjesht prej vendeve se nga ka kaluar, është një...

Opinion

Dëshmi e një të vërtete të hidhur greke

Nga Petrit Kasemi* Nëpërmjet lajmeve u njohëm me një intervistë te ish-ministrit te Jashetem grek...

Mentor Nazarko

Shqipëria mund të diskutojë në NATO për kufijtë tokësorë me Greqinë

Ish ministri i Jashtëm grek Kotsias u shfaq përsëri. U rishfaq në një intervistë, e...

Ndryshim Stadesh

Pse libri sot është në krizë?

Nga Eugent Kllapi Në ”Logjikën e Mbyllur Gutembergiane” libri ishte totalisht në tutelën dhe privilegjimin...

Nga Mentor Nazarko

Rishikimi i historisë apo pajtim i vonuar nga Rama dhe jo nga Hoxha?

Nga Mentor Nazarko/ Pas zhvarrimit në New York sot po bëhet riatdhesimi në Tiranë i...

Dossier/Pjesa e Tretë

Shkollat profesionale dhe përvoja e ngritjes së shtetit

Shkolla e Bashkuar u krijua në vitin 1945 dhe në fillim ishin 200 vetë që...