MENU
klinika
Përgjigjet mjeku

Krizë në veshka, si mund t’i qetësoj?

Përgjigjet mjekja gjinekologe

Vuaj nga gonorrea, si mund të kurohem?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet pediatrja

Vajza ime ka skarlatinë. Si ta trajtoj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet Dr. Apostol Vaso

Dhimbjet e shpinës më zgjojnë nga gjumi. A ka ndikuar lindja?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Jam e vetizoluar. A duhet të përdor disa produkte mjekësore?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Ndihem e kërcënuar nga Koronavirusi. Si të fle mirë?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Si të qetësoj zemrën gjatë sulmit të panikut?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Cilat janë shkaqet e diarresë, të vjellurave dhe dobësise trupore?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku endokrinolog

“Së fundmi po humbas shikim, sheqerin e kam…”

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku i përgjithshëm

Jam adoleshente dhe përdor shumë Wi-Fi, më tregoni më shumë cilat janë dëmet

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Vajza ime urinon në mënyrë të pavetëdijshme, më jepni një zgjidhje

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Kam dhëmbë të shëndetshëm, por mbaj erë të pakëndshme

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...