MENU
klinika
Përgjigjet mjeku Gastroenterolog – Hepatolog

Më shqetësojnë hemorroidet! Si të evitoj operacionin?

Përgjigjet dermatologia

Më janë bërë kallo tek këmbët. Si ti kuroj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet gastroenterologu

Kohët e fundit nuk ndjehem mirë nga stomaku. Çfarë të bëj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet dermatologia

Ka kohë që më janë shfaqur disa puçrra të infektuara në fytyrë. Si t’ja bëj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Djersij shumë, çfarë do të thotë? A është normale kjo?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Kam dhimbje të syrit, më ënjtet dhe më kruhet. Çfarë mund të jetë?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Kam bërë analizat dhe më ka dalë kolesteroli i lartë. Çfarë të bëj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet gjinekologu

Gjatë ciklit menstrual kam shumë dhimbje. Si ta parandaloj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet endokrinologu

Kur ha bukë kollitem shpesh dhe kam ënjtje në qafë. Çfarë është?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet dermatologia

Foshnja im vuan nga dermatiti në fytyrë. Çfarë të bëj që ti zhduket?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet kirurgu vaskular

Kam probleme me variçet më dhëmbin kur eci. Si kurohen?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet dermatologia

Më shqetëson thyerja e thonjve të duarve. Nga se vjen?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...