MENU
klinika
Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Më ënjtet pak fytyra dhe më shtohen ndjesitë e të vjellës

Përgjigjet dr. Apostol Vaso

Gjatë natës më mpihen këmbët dhe duart. Jam e shqetësuar

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Ka gati 2 muaj që në hundë ndjej aromë myku. Si të shpëtoj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Kohët e fundit më skuqen faqet. Çfarë mund të më thoni?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet dr. Apostol Vaso

Kam dhimbje në shpatulla prej më shumë se 10 vjetësh

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet dermatologia

Duart i kam të thata dhe më kruhen. Çfarë të bëj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Kam tharje fyti, rrjedhje hundësh dhe pak temperaturë

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Fëmija im po kalon lin e dhenve, kurohet me antibiotikë

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet dermatologia

Shpesh kam duart e plasaritura, si kurohen?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Po bëj disa ditë që e kam gjuhën të bardhë. Është myk?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet okulistja

Po bëj ca kohë që kam infeksion tek sytë. Si ta parandaloj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet dr. Apostol Vaso

Natën kam dhimbje tek fundi i shpinës. Çfarë mund të jetë?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...