MENU
klinika
Përgjigjet otorinolaringologu

Kohët e fundit më shqetëson gjakderdhja në hundë. Si ta ndaloj?

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Herë pas here kam hundët e bllokuara dhe dhimbje të madhe koke

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet okulisti

Kohët e fundit kam kruajtje dhe ënjtje të syve. Nga se vjen?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Jam me diabet, a mund të ha mjaltë bio? Nëse po, kur mund ta përdor?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet otorinolaringologu

Më shqetëson një tingull në vesh, për pak sekonda nuk dëgjoj

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku specialist

Gjuha ime ka një problem, refuzon të kripurat!

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet biokimisti klinik

Kam prolaktinën e lartë. A është kjo arsyeja pse nuk ngel shtatzanë?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet neurologu

Prej disa muajve ndjej dhimbje koke. A ka një kurë natyrale?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet psikologu

Prej disa kohësh vuaj nga pagjumësia. Çfarë ilaçi duhet të pijë?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet psikologu

Pse vuaj nga pagjumësia? Si shpjegohet kjo?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku Apostol Vaso

Kam hernie diskale .Kjo sëmundje po më shkatërron jetën!

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet dermatologia

Sa herë që bën ftohtë buzët i kam të plasaritura. Mund të më ndihmoni?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...