MENU
klinika
Përgjigjet dermatologia

Foshnja im vuan nga dermatiti në fytyrë. Çfarë të bëj që ti zhduket?

Përgjigjet kirurgu vaskular

Kam probleme me variçet më dhëmbin kur eci. Si kurohen?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet dermatologia

Më shqetëson thyerja e thonjve të duarve. Nga se vjen?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet psikologia

Jam një vajzë që vuaj nga anoreksia, nuk kam oreks. Çfarë më këshilloni?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet psikologia

Kalova depresion dhe fitova shumë peshë. Çfarë rrezikoj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet gastro hepatologia

Herë pas here më shfaqen hemorroide. Si mund t’i parandaloj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku pediatër

Kam një fëmijë pak mbipeshë. A rrezikohet nga ndonjë sëmundje?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet dermatologia

Fëmija im ka irritim të lëkurës nga pampersi. Si hiqet e skuqura?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet dermatologia

Gjatë shtatzanisë më kanë dal njolla kafe në fytyrë. Si mund të hiqen?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet reumatologia

Shpesh më ndodh të kem këmbë të fryra dhe dhimbje. Më ndihmoni!

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Kam bajamet e zmadhuara dhe ndjej dhimbje kyçesh të tmerrshme

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet dermatologia

Kam akne në fytyrë dhe kam frikë mos më ngelin shenjat. Çfarë të bëj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...