MENU
klinika
Përgjigjet ortopedi

Po bëj ca kohë që kam dhimbje të gjurit. Si ta kuroj?

Përgjigjet mjeku i përgjithshëm

Vajza ime 11 vjeçare ka probleme me skoliozën….

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet neurokirurgu

U kurova për hernie diskale por këmbën e kam të mpirë, më jepni një zgjidhje

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku i përgjithshëm

Më dridhen shumë duart, ju lutem më ndihmoni!

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet gastrohepatologia

Vuaj nga ulçera në stomak. Çfarë më rekomandoni?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Po vuaj nga dhjamosja e mëlçisë. Çfarë duhet të bëj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Kam diarre dhe të vjella. Çfarë të bëj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet gastroenterologu

Çfarë mund të bëj kundër urthit në stomak?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Herë pas here kam dhimbje të forta barku. A duhet të vizitohem?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Kam shpesh fryrje barku dhe gazra. Nga se vijnë?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Prej disa muajsh cikli menstrual ka qenë i çrregullt. Çfarë të bëj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Kam dhimbje të trupit, temperaturë të lartë dhe dridhje. Çfarë është?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...