MENU
klinika
Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Kam shpesh fryrje barku dhe gazra. Nga se vijnë?

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Prej disa muajsh cikli menstrual ka qenë i çrregullt. Çfarë të bëj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Kam dhimbje të trupit, temperaturë të lartë dhe dridhje. Çfarë është?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet gastroenterologu

Kam grykësima dhe fryrje barku. Çfarë është?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Kam gurë të vegjël në veshka. Çfarë të bëj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Fëmija im po kalon fruthin. Si ta ndihmoj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet ortopedi

Kam dhimbje mesi si pasojë e ngritjes së peshave. Çfarë të bëj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Po bëj ca kohë që vuaj nga hipotiroidizmi. Çfarë më rekomandoni?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet psikologia

Kam dy vjet që vuaj nga ankthi, jam e shqetësuar. Si të shpëtoj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Po bëj ca kohë që vuaj nga prostata. Si kurohet?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Jam grua shtatzënë dhe kam hipertension. Çfarë të bëj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet kirurgu vaskular

Në këmbën e majtë kam disa kapilarë të kuq. Si hiqen?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...