MENU
klinika
Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Kam gurë në tëmth. Çfarë të bëj?

Përgjigjt mjeku i përgjithshëm

Ndihem e lodhur, kam dhimbje kockash dhe muskujsh. Çfarë të bëj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Nga fundshpina tani kam një dhimbje therëse në këmbë

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Kam dhimbje në qafë dhe mpirje. Çfarë të bëj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Po bëj ca kohë që kam dhimbje anash hundës dhe mbi sy. Çfarë është?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku i përgjithshëm

Zgjohem me sy të enjtur në mëngjes, më ndihmoni doktor

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Shpesh më mpihen gishtat e dorës së djathtë…

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekia e përgjithshme

Më bien flokët vazhdimisht. A duhet të shqetësohem?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku urolog

Kam urinim të shpeshtë dhe në sasi të pakët. A është serioze?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Vuaj nga ulçera në duoden. Shërohet apo jo?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Kam dhimbje të tmerrshme në vesh. Si ta kuroj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet dermatologia

Po vuaj nga kruarja e kokës dhe zbokthi. Si ta shëroj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...