MENU
klinika
Përgjigjet gastroenterologu

Kam grykësima dhe fryrje barku. Çfarë është?

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Kam gurë të vegjël në veshka. Çfarë të bëj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Fëmija im po kalon fruthin. Si ta ndihmoj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet ortopedi

Kam dhimbje mesi si pasojë e ngritjes së peshave. Çfarë të bëj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Po bëj ca kohë që vuaj nga hipotiroidizmi. Çfarë më rekomandoni?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet psikologia

Kam dy vjet që vuaj nga ankthi, jam e shqetësuar. Si të shpëtoj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Po bëj ca kohë që vuaj nga prostata. Si kurohet?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Jam grua shtatzënë dhe kam hipertension. Çfarë të bëj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet kirurgu vaskular

Në këmbën e majtë kam disa kapilarë të kuq. Si hiqen?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Po bëj disa ditë që kam shije të hidhur në gojë. Si të shpëtoj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Si të shpëtoj nga ngërçet muskulare?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Morthi po më prek intensivisht duart dhe për shumë kohë

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...