MENU
klinika
Përgjigjet dermatologia

Gjatë dimrit i kam duart gjithmonë të ashpra.Si të mjekohem?

Përgjigjet mjeku endokrinolog

Djersitem shumë natën, edhe tani në dimër. A është shqetësuese?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Më del shpesh gjumi natën, por nuk lëviz e nuk flas dot. Çfarë të bëj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet okulisti

Më lotojnë shpesh sytë kur bën ftohtë. Si shpjegohet?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet kirurgu vaskular

Jam shtatzënë dhe kam variçe në këmbë! Si t’i trajtoj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet alergologu

Më ndodh shpesh që të tështij. Është alergji apo ftohje?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet reumatologu

Gjatë periudhës së dimrit më dhembin kyçet. Si kurohen?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet otorinolaringologu

Kam kohë që ndjej dhimbje koke. Çfarë po më ndodh?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku ORL

Hundët më bëhen plagë gjithë dimrit. Si t’i ndal sekrecionet?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku dermatolog

Thonj të verdhë dhe lejla, çfarë po rrezikoj me mushkërinë?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet dermatologia

Më ënjten gishtat e duarve dhe të këmbëve gjatë dimrit. Çfarë është?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet otorinolaringologu

Kam disa kohë që e shoh gjuhën të bardhë dhe aromë të keqe. Si kurohet?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...