MENU
klinika
Përgjigjet mjeku

A e dëmton pirja e duhanit mëlçinë?

Përgjigjet mjeku

Si të llogaris sa kalori më duhen gjatë ditës?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Çfarë është biotina dhe pse nevojitet gjatë shtatzënisë?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

A përkeqësohet urthi me kalimin e moshës?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Si paraqitet situata në 24 orët e fundit?

MSH publikon shifrat: Tetë persona kanë humbur jetën nga Covid-19

Tetë persona kanë humbur jetën në 24 orët e fundit si pasojë e Covid-19. Ministria...

PËRGJIGJET MJEKU

Si të ulni obezitetin tek fëmija?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

PËRGJIGJET MJEKU

Çfarë dëmesh i shkakton kolesteroli i lartë zemrës dhe trurit?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

PËRGJIGJET MJEKU

Si të dalloni shkakun e anemisë?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

PËRGJIGJET MJEKU

Çfarë i shkakton Hemorroidet?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

PËRGJIGJET MJEKU

Çfarë tregon prezenca e qelizave epiteliale në analizën e urinës?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

PËRGJIGJET MJEKU

Cilat janë simptomat e mungesës së vitaminës B12?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

A ndikojnë problemet me jashtëqitjen në obezitet?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...