MENU
klinika
Përgjigjet Dr. Apostol Vaso

Natën më dhembin këmbët poshtë gjurit. Si shpjegohet?

Përgjigjet mjeku

Më dhembin gishtat e këmbës. Ndikon glicemia?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Kam shenja të bardha e të kuqe në lëkurë e rënie flokësh. Ç’mund të jetë?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Kam ngelur shtatzënë edhe pse kam përdorur kontraceptivë. A dëmtohet foshnja?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Tani që hyn vera, vuaj nga myku i këmbës. Si ta shmang?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Jam e shqetësuar! A është e trashëgueshme hemofilia?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Fëmija im fle vonë natën. A rrezikohet nga obeziteti?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Ndiej dridhje të shpeshta në syrin e djathtë… Si shpjegohet?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Vuaj nga koliti… Çfarë mund të konsumoj e çfarë jo?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Përse më fryhen këmbët dhe ndiej pickime?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Si të kujdesem për një shëndet më të mirë oral?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Si ta parandaloj urthin?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...