MENU
klinika

Basketbollisti i veçantë

12-vjeçari gjigant që mund shokët me lehtësi

23.08.2018 - 15:07

Duhet të shikosh videon, ta besosh në të vërtetë. Të gjithë e kemi pasur një shok në fillore, i cili ishte shumë më i gjatë se secili prej nesh. Dhe sigurisht se ju kujtohet kur keni luajtur basketboll dhe ai gjithmonë e ka kapur topin i parë, dhe lehtë ka kaluar të gjithë për shkak të gjatësisë së tij.

E pra, diku në Francë, një djalë me emrin Olivier Rioux është pikërisht ai që ndoshta nuk e kishit imagjinuar kaq shumë të gjatë. Rioux është tmerrësisht i gjatë, duke pasur avantazh të madh ndaj moshatarëve të tij, të cilët as s’mund ta kapin topin kur ai është aty.

konica sportkonica sport mobile

Në të ardhmen, ky djalosh do të bëhet një gjigant i vërtetë. Për më shumë, mund të shihni videon e mëposhtme: