MENU
klinika

Seanca në KPK

Kryeprokurorja e Korçës në “sitën” e Vetting-ut

17.04.2019 - 12:45

Dhorina Theodhori, prokurore /drejtuese në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Korçë do t’i nënshtrohet Vetingut.

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit do të zhvillojë një seancë dëgjimore me Dhorina Theodhori, drejtuese në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Korçë me datë 18 prill, ora 10.00.

kolana e librave

Po ashtu, KPK ka shpallur trupën gjykuese të përbërë nga Pamela Qirko, Etleda Çiftja, Genta Tafa (Bungo).

Dhorina Theodhori, drejtuese në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Korçë do t’i nënshtrohet Vettingut për ligjshmërinë e pasurisë si dhe kriterin etik dhe profesional.