MENU
klinika

Dashurohen homoseksualët?

Prifti: Dashuria është dashuri!

18.08.2019 - 17:35

       “Dashuria është dashuri” – kështu ka ndodhur që me lindjen e njerëzimit. Sidoqoftë, në të kaluarën ishte shumë më vështirë se sot, sidomos për marrëdhëniet mes të njëjtës gjini.

 

 

Këto lidhje ishin parë si mëkat, madje ishin shtypur edhe përmes ligjit, duke u dënuar edhe me vdekje. Ndëra në këtë kohë që jetojmë, çiftet ‘gay’ mund të martohen legalisht.

kolana e librave

 

 

Për të festuar mirëbesimin tashmë të shtuar mes dhe brenda këtyre komuniteteve, Nathan Monk, dikur prift, ka mbledhur fotografi të vjetra që vërtetojnë ekzistencën e tyre në shoqëri dhe se, homoseksualët nuk janë një prodhim i kulturës së dekadave të fundit.