MENU
klinika

Punonjësit kontribuojnë

Prokuroria e Tiranës solidarizohet me të prekurit nga tërmeti

02.12.2019 - 17:59

Prokuroria e Rrethit Gjyqësor, Tiranë ka mbledhur në shenjë solidariteti një shumë monetare nga të gjithë punonjësit e saj, prokurorë, oficerë të policisë gjyqësore dhe punonjës të administratës.

Shuma monetare do shkojë në favor të të prekurve nga tërmeti dhe familjet në nevojë.

kolana e librave

Gjithashtu një grup pune i ngritur në këtë prokurori po merret me mbledhjen e kontributeve të tjera me qëllim shpërndarjen e tyre tek familjet në nevojë.