02.02.2020 - 17:56
Shijojini dhe ndajeni recetën edhe me miqtë tuaj!
INGREDIENTËT
- 1 mollë
- 1 filxhan çaji pure molle
- 1/3 filxhan çaji vaj kokosi
- 1/3 filxhan shurup panje
- 1 filxhan çaji miell
- 1 filxhan çaji tërshërë
- 2 lugë çaji kanellë
- 1/2 lugë çaji pluhur pjekjeje
- 1/4 lugë çaji arrëmyshk
- 1/8 lugë çaji kripë
UDHËZIMET
- Ngrohni paraprakisht furrën në temperaturën 175 gradë celcius.
- Qeroni mollën, grijeni në rende dhe shtrydhini lëngun e tepërt.
- Hidheni në një enë së bashku me purenë e mollës, vajin e kokosit dhe shurupin e panjës.
- Në një enë tjetër kombinoni miellin, kanellën, pluhurin pjekës, arrëmyshkun dhe kripën.
- Shtojini në enën me përbërësit e tjerë së bashku me tërshërën dhe përziejini mirë derisa të përftoni një masë homogjene.
- Merrni pak nga brumi dhe formoni biskotat sipas formës që dëshironi.
- Renditini në një tavë dhe piqini për 10 deri në 13 minuta. Ju bëftë mirë!
VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN
Ju duhen këta përbërës
Edhe biskotat mund të jenë të shëndetshme
Ndryshoni që sot zakonet tuaja
7 gjëra që i ndodhin trupit nëse shmangni mëngjesin
Ushqyerje e kujdesshme!