MENU
klinika

"Futen personat që..."

Dy persona të karantinuar në kavaleshencën e Durrësit

21.03.2020 - 12:31

Ajo është kthyer në karantinë dhe është nën mbikëqyrjen e Ministrisë së Shëndetësisë. Eugena Tomini, nga Instituti i Shëndetit Publik deklaroi sot se janë personat që kanë pasur kontakt të ngushtë me rastin e konfirmuar pozitiv.

“Në karantinën shtetërore futen personat e kontaktit të ngushtë me rastin e konfirmuar pozitiv me COIVD 19. Personat në karantinë nuk janë me COVID por po ndiqen e monitorohen.

kolana e librave

Mësohet se në kavaleshencë për të monitoruar situatën ka qenë dhe kreu i shtetit Ilir Meta. Në Durrës, rezultojnë 5 persona të konfirmuar të prekur nga koronavirusi, një grua ka humbur jetën.