MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 25 Maj 2020

25.05.2020 - 07:11

Euro qëndron stabël në vlerën e 124 lekëve.

Dollari amerikan, këmbehet në treg me 114  lekë.

Paundi britanik ka zbritur në vlerën e 138.40 lekëve.

Dollari kanadez, në një ndryshim positiv sot, këmbehet në tregun valutor me 82.10 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në tregun valutor me 116.70 lekë.

Dhe së fundmi jeni japonez, kap vlerën e 1.06 lekëve.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion:

Nga Russian Today/ Çfarë po ndodh me Mbretërinë?

Arabia Saudite, prag të humbjes së kontrollit në tregjet e naftës?

Nga The Economist/ Histori suksesi apo tenxhere me presion?

A mund të mbajë gjatë bumi i pronave të Kinës?

Ndër të parat në rajon...

Sa kushton të jetosh në Shqipëri?