MENU
klinika

Bashkëpunim me Ray-Ban

Facebook do të lançojë syzet inteligjente

02.08.2021 - 09:26

Drejtori ekzekutiv i Facebook, Mark Zuckerberg është shprehur se kompania po bëhet gati të debutojë pajisjen e saj të ardhshme, syzet inteligjente. Facebook ka bashkëpunuar me markën Ray-Ban.

Zuckerberg thotë se syzet do të duken njësoj si syzet e zakonshme. “Syzet kanë faktorin e tyre ikonik të formës dhe ato t’ju lejojnë të bëni disa gjëra mjaft të pastra.“, është shprehur Zuckerberg.

Facebook ka konfirmuar më parë se syzet nuk do të kenë një ekran të integruar. “Këto përpjekje janë gjithashtu pjesë e një qëllimi shumë më të madh: të ndihmojmë në ndërtimin e metaverse.”, tha Zuckerberg.