MENU
klinika

Çfarë ka të re?

‘Samsung Galaxy S23 Ultra’ përtej imagjinatës

18.01.2023 - 11:22

Fotot e zbuluara tani kanë zbuluar gjithashtu dizajnin e ri S23 Ultra, dhe ashtu si modeli i mëparshëm, ai do të vijë me një S Pen brenda, si dhe një bateri mjaft të madhe 5,000 mAh. Por edhe pse nga jashtë duket i ngjashëm me S22 Ultra, shumë gjëra kanë ndryshuar nga brenda.

Pra, çfarë ka të re? Është koha për të mbledhur gjithçka që dimë për Galaxy S23 Ultra dhe për të parë se si ka ndryshuar në krahasim me S22 Ultra të mëparshme!

Samsung do të zbulojë zyrtarisht S23 Ultra më 1 shkurt 2023, por rezervimet e Galaxy S23 janë tashmë të hapura në Samsung.com! Rezervoni një telefon të serisë Galaxy S23.