MENU
klinika

Risia e fundit

Samsung Galaxy S23 Ultra përmirëson imazhet në dritë të ulët

02.05.2023 - 10:15

Duket sikur Samsung është i përkushtuar të nxjerrë më të mirën nga kamera e Galaxy S23 Ultra dhe të përmirësojë përvojën e përgjithshme sa më shumë që të jetë e mundur.

Kompania tashmë ka bërë një përditësim të madh të kamerës dhe thashethemet sugjerojnë se ka edhe më shumë përditësime në ardhje.

Jo shumë kohë më parë, informatori Ice Universe tha se Samsung po punon për një rregullim për efektin “halo HDR” dhe sot i njëjti këshilltar pretendon se ka parë një përditësim beta që përmirëson performancën në dritë të ulët, raporton GSM Arena, përcjell Telegrafi.

Ndoshta është e sigurt të supozohet se të dy përmirësimet do të vijnë me një përditësim OTA.

Raporti i fundit nuk hyn në detaje rreth asaj që Samsung ka bërë për të përmirësuar fotografinë në dritë të ulët, por dyshojmë se nuk do të duhet të presim shumë për ta zbuluar.

Tashmë është maji, dhe përditësimi në fjalë mund të vijë së bashku me rregullimin më të fundit të sigurisë të Google.