MENU
klinika

Më e mira nga të gjitha!

Po vjen video-loja e re e “God of War”

10.12.2023 - 12:42

Për fanatikët e video-lojës “God of War” është zbuluar një përditësim në formën e një DLC, i cili do të sjellë përvojë të re për lojtarët në krahasim me historinë kryesore të lojës.

Në këtë aventurë të re, lojtarët do të mund të drejtojnë vetëm Kratos, ndërsa Mimir do të jetë shoqëruesi i vetëm i tij.

Studio Santa Monica ka theksuar se Kratos do të përballet me sfida të reja, duke hyrë në “thellësi të panjohura” dhe duke u përballur me “jehonat e së shkuarës”.

Të gjitha armët dhe aftësitë e disponueshme në lojë do të jenë në dispozicion të lojtarëve, me një sfond të fokusuar në zhvillimin e taktikave inovative.

Më e mira nga të gjitha, kjo DLC do të jetë plotësisht falas dhe e disponueshme për PlayStation 4 dhe PlayStation 5.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Nga Bloomberg/ "Ekonomia nuk po vuan nga mungesa e lekëve..."

Çfarë e pengon paketën prej 1.9 trilion dollarësh?


Do të ofrojë veçori themelore

Po vjen telefoni Barbie!

Çfarë funksione shëndetësore mund të kryejë

Prezantohet unaza e veçantë Galaxy