MENU
klinika
Jo mësim me dy turne

Bojkotohet mësimi në një shkollë në Korçë

Një pikë atraksioni

Muzeu i Artit Mesjetar ‘magnetizon turistët’

Muzeu i Artit Mesjetar i përuruar më 24 prill 1980, është një nga qendrat muzeore...

Projekti GPP Korça

26 familje presin kompensimin për shpronësim

Tokat në pronësi të krerëve të familjeve në fshatin Barç të Korçës, të cilësuara si...

Dossier

Nga Akademia Voskopojare tek qyteti i Korçës

Pakkush është në dijeni të faktit se para themelimit të Korcës si qytet, format e...

Psikologët këshillojnë

Mësimi filloi, por si duhet të sillemi me të rinjtë?

Në ditën e parë të vitit te ri shkollor, dyert e gjimnazeve të Korçës kanë...

Prodhuesit flasin

Ku rreh zemra e ekonomisë korçare?

Gjurmët e zhvillimit ekonomik të Korçës datojnë që në mijëvjeçarin e tretë dhe të dytë...

Qendra Komunitare Korçë

Një mesazh për të sëmurët mendorë

Me moton “Duaje jetën “ Qendra Komunitare e Shëndetin Mendor Korcë ka organizuar një aktivitet...

Emri

Tritol banesës së pronarit të televizionit në Pogradec

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur gjatë natës në qytetin e Pogradecit, ku një banese...

Investimet

Përfundojnë punimet në aksin rrugor Pogradec-Qafë Plloçë

Përfundojnë punimet e aksit rrugor Pogradec-Qafë Plloçë me një gjatësi prej 5.5 km investim i...

Fundjava në Korçë

Sezoni artistik troket me klasikët botërorë

Fundjava në qytetin e Korçës ka trokitur me nota klasike. Orkestra Simfonike e RTSH ka...

Përkujtimi i datës historike

Rikthehet në kalendar dita e 6 dëshmorëve

Kishte reshtuar së përkujtuari edhe pse akti heroik i 6 dëshmorëve të Rëmbecit në Korçë...

Nis rehabilimi brenda 2 javësh

Shpëtohet nga shembja Ura e Golikut

Këmbana e alarmit për shembjen e urës së Golikut, në Pogradec, pjesë e rrugës së...