MENU
klinika

Atmosferë ndryshe në rrugët e qytetit

Mini-koncert në lagjet e Elbasanit

10.04.2020 - 12:42

Në Elbasan, këngëtarë dhe DJ janë mbledhur për të zhvilluar mini-koncerte në lagjet e qytetit, me qëllim që të mund të krijojnë një atmosferë sa më të mirë në këtë periudhë pandemie të Covid-19.

Alban Shingjergji , spikeri i lajmeve në një prej Tv Lokale në Elbasan, këngëtari elbasanas Astrit Shingjergji , operatori Besnik Ademi dhe një prej DJ të njohur në këtë qytet kanë vendosur që të improvizojnë minikincerte nëpër lagjet e qytetit të Elbasanit me synimin e krijimit të një atmosfere ndryshe.

kolana e librave

Elbasani dhe mbarë Shqipëria vazhdojnë të respektojnë kushtet e vetë-izolomit, për shkak të shpërthimit të koronavirusit.